VINCENZO'S OSTERIA

VINCENZO'S OSTERIA lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen
30 sep 2019 om 19:52 De eerste keer blikje cola vergeten. Maar goed gemaakt met heerlijke tiramisu! Lasagne was heerlijk en ze waren super snel. Ook binnen 10 min voor me deur met de cola. Bedankt!
26 sep 2019 om 8:29 Sinds tijden niet meer zo een lekkere melanzane gegeten. Eten stond binnen 30 op tafel. Kwaliteit even goed als je daar gaat zitten op laat bezorgen. Ik ga zeker snel weer bestellen. Aanrader!
28 aug 2019 om 23:58 The food was tasty but the portions quite small for the price.
21 aug 2019 om 22:09 De mozzarella was uiterst smakeloos en taai, de saus zuur en over het algemeen erg zout. Zeker geen aanrader.
15 aug 2019 om 9:26 Wat aan de prijs, maar goed het is ook gewoon een restaurant waar je besteld. Al met al wel zeker waar voor je geld, lekkere lasagne en prima asperges.
15 jul 2019 om 11:22 Lekkerste lasagna EN tiramisu van Den Haag!! Snel bezorgd, eten was warm... Het perfecte comfort food op de zondagavond :)
7 jul 2019 om 23:06 Overheerlijke lasagna, fcking lekker
1 jul 2019 om 10:38 De Melanzane was lekker, maar spijtig genoeg verbrand. Heel ongezond.
23 jun 2019 om 20:25 Absolutely delicious Italian food, delivered promptly and piping hot. Linguine for the kids and ravioli plus grilled asparagus for us - all perfectly cooked and presented, fully deserving five stars. Fantastic!
19 jun 2019 om 22:29 Half uur later dan verzocht (woon op nog geen 5 min loop afstand)..Maar geen melding daarvan..Groene (houterige) )asperges als bijgerecht voor € 4 00..( 4 stuks gehalveerd) En de melanzane kwam uit de dode zee...Brrr..
19 jun 2019 om 21:35 De Lasagna was niet te eten! Het rook naar kots en de smaak was vies!
17 jun 2019 om 0:26 Bezorger maakt sympathieke indruk.